План рада за први дан школе 1. септембар

Првог дана школе, 1. септембра, динамика рада је следећа: Ученици 1. разреда у школу долазе у 8.30 часова у пратњи родитеља испред малих врата у дворишту где ће их чекати учитељице. У школи бораве 4 школска часа. Настава за прваке се завршава у 11.40, када их родитељи преузимају на следећим пунктовима: Пунктови за прваке фудбалски […]

Првог дана школе, 1. септембра, динамика рада је следећа:

Ученици 1. разреда у школу долазе у 8.30 часова у пратњи родитеља испред малих врата у дворишту где ће их чекати учитељице. У школи бораве 4 школска часа. Настава за прваке се завршава у 11.40, када их родитељи преузимају на следећим пунктовима:

Пунктови за прваке фудбалски терен:

1-1 горњи леви угао терена ближе трим стази;

1-2 горњи десни угао терена ближе трим стази;

1-3 доњи десни угао терена ближе згради школе;

1-4 доњи леви угао терена ближе згради школе.

Ученици од 2. до 4. разреда долазе у школу у 7.50 самостално и улазе на мала врата из школског дворишта. У школи бораве 4 школска часа. Настава за ученике од 2. до 4. разреда се завршава у 11.40.

Ученици од 5.до 8. разреда долазе у школу у 7.50 и улазе на велика врата из школског дворишта. Први час је час одељењског старешине, а остали часови по распореду за петак. Настава се завршава најкасније у 13.20 часова.

Напомињемо да ужина није организована првог дана школе.

Због радова који се одвијају у Земуну и повећаног промета саобраћаја у улици Кеј ослобођења, моле се родитељи да остављају децу у оближњим улицама и минимално се задржавају испред школе.