Хуманитарна утакмица за нашег Михајла

Драги наши, Јуче смо на празник светих мученица Вере, Наде, Љубави и мајке им Софије, организовали хуманитарну утакмицу у којој су ученици наше школе одмерили снаге са играчима КК ФМП за нашег Михајла. И управо су то највеће врлине које ми можемо да стекнемо у овом нашем животу. Да имамо Вере која рађа поверење у […]

Драги наши,


Јуче смо на празник светих мученица Вере, Наде, Љубави и мајке им Софије, организовали хуманитарну утакмицу у којој су ученици наше школе одмерили снаге са играчима КК ФМП за нашег Михајла.

И управо су то највеће врлине које ми можемо да стекнемо у овом нашем животу. Да имамо Вере која рађа поверење у Бога, Наде која нам даје смирења, Љубави, да све ово чинимо из свег срца за нашег Михајла и Мудрости, да, поред много искушења, све спроведемо на најбољи могући начин.

Усавршавајући се у овим племенитим врлинама, позивамо све да се прикључе и помогну како би наш Михајло оздравио и поново био са нама у школској клупи. Хвала играчима на одличној утакмици и свима који су данас учествовали у овом догађају, да сте нам живи и здрави!


За Михајла, 1560 на 3030❤️

Никола Кузмановић, вероучитељ школе