Драги ученици,

Ученичка задруга ОШ „Лазар Саватић“ организује конкурс за најкреативнију апликацију, која ће се користити за штампу на мајицама, шољама, свескама и слично. Овај пропагандни материјал наше школе ће УЗ ОШ „Лазар Саватић“ израдити и изложити у продавници УЗ.

Пет најкреативнијих апликација биће награђено, а радове можете послати најкасније до 26. 04. 2021. на мејл Ученичке задруге ОШ „Лазар Саватић“: ucenicka.zadruga@lazarsavatic.edu.rs.

Радови треба да буду у електронском облику, величине не веће од А4 папира и не мање од Б5, квалитета 300 тачкица по инчу (300 dpi). Право учешћа на конкурсу имају сви ученици наше школе.

Будите креативни, духовити, оригинални, али водите рачуна и о томе да садржај вашег рада никога не вређа, омаловажава или дискриминише, већ да буде у духу толеранције и пријатељства.

Школа ће наградити пет ученика, чији радови буду одабрани као најуспешнији.

Напомена: Рад ученика мора бити ауторско дело, тј. комисија која буде одлучивала о победничким радовима неће уважити радове који представљају кршење ауторских права (није дозвољена употреба готових фотографија, апликација и сличних радова са интернета).

Категорије: Uncategorized