Поштовани,

  Обавештавамо вас о организацији и смерницама за почетак шк. 2020/21. године за класичну наставу и продужени боравак. Према спроведеној  анкети, ученици свих одељења трећег и четвртог разреда се деле у две групе (група А и група Б) које ће се смењивати на недељном нивоу.

  • Група А – ученицима настава почиње у 8:00, а завршава се у 10:25. Ученици, које су родитељи због пословних обавеза пријавили за продужени боравак, остају у школи, а родитељи могу доћи по њих на цео сат – 12, 13, 14, 15 или 17 h.
  • Група Б – ученицима настава почиње у 10:45, а завршава се у 12:35. Ученицима пријављеним за продужени боравак из ове групе биће организован боравак од 8:00 до почетка наставе у школи. Такође, ученици, које су родитељи због пословних обавеза пријавили за продужени боравак, остају у школи, а родитељи могу доћи по њих на цео сат – 13, 14, 15 или 17 h.
  • Tоком прве недеље у школи неће бити организоване исхране, па је неопходно ученицима спаковати прикладну количину хране. Анкета о исхрани у школи спровешће се током прве недеље.
  • О распореду ученика по групама и осталим смерницама, добићете детаљне информације током недеље од одељењских старешина.

  Према упутству Министарства просвете, науке и технолошког развоја за организацију образовно-васпитног рада у основној школи на основу Посебног програма образовања и васпитања и Закључака Кризног штаба за сузбијање заразне болести ковид-19, родитељи чија су деца укључена у продужени боравак и у одељења целодневне наставе у обавези су да доставе школи потврду издату од стране послодавца којом доказују да послове морају да обављају у седишту или другим организационим јединицама. Потврде треба да садрже и контакт (бр. телефона) послодавца. Потврде доставити одељењским старешинама путем мејла до 31. 8. 2020. год.

Директор школе

мр Горан Петровић

Категорије: најновије