Поштовани,

  Обавештавамо вас о организацији и смерницама за почетак шк. 2020/21. године за целодневну наставу. Према спроведеној  анкети, ученици свих одељења целодневне наставе се деле у две групе, али сви долазе истовремено у школу.

  • Током прве недеље (1-4. 9.) ученици целодневне наставе имају по 4 часа дневно (настава траје од 8:00 до 10:25 за све ученике). Такође, прве недеље неће бити организована исхрана у школи, а ученици треба да понесу ужину.
  •  Од друге недеље (од 7. 9.) ученици целодневне наставе  имају по 8 часова дневно (настава за све ученике траје од 8:00 до 13:10). Ученике, који oстају у школи после 13:10, родитељи преузимају на цео сат (у 14, 15, 16 или 17 h). Ужина и ручак ће бити организовани од друге недеље, а анкете ћемо спровести током прве недеље.
  • Дочек првака ће се организовати у понедељак 31. 8., а прецизније информације добићете током недеље на огласној табли и сајту школе.

  Према упутству Министарства просвете, науке и технолошког развоја за организацију образовно-васпитног рада у основној школи на основу Посебног програма образовања и васпитања и Закључака Кризног штаба за сузбијање заразне болести ковид-19, родитељи чија су деца укључена у продужени боравак и у одељења целодневне наставе у обавези су да доставе школи потврду издату од стране послодавца којом доказују да послове морају да обављају у седишту или другим организационим јединицама. Потврде треба да садрже и контакт (бр. телефона) послодавца. Потврде доставити одељењским старешинама путем мејла до 31. 8. 2020. год.

Директор школе

мр Горан Петровић

Категорије: најновије