Кодиграње

Тим наше школе се после онлајн и физичког кола лиге Кодиграње пласирао у наредно коло такмичења које ће се одржати средином априла 2019. у Београду

Наша школа је учествовала на такмичењу „Кодиграње“ у оквиру акције Битка за знање Фонда Б92 које обухвата програмирање mBot робота по датим задацима.

У нашој школи је реализовано је онлајн коло такмичења Кодиграње од 18. децембра до 18. Јануара. Ученици наше школе који су учествовали и решавали задатак су: Душан Богуновић 5-1, Крсман Зекић 5-1, Никола Најић 5-2, Катарина Богдановић 6-1, Алекса Јелић 7-1, Вељко Лазић 7-1, Сава Мајски 7-1, Алекса Божовић 7-1.

У суботу 9.3.2019. године тим наше школе у саставу Никола Најић 5-2, Алекса Јелић 7-1 и Алекса Божовић 7-1 представљао је нашу школу на физичком колу лиге Кодиграње које је одржано у основној школи Вук Караџић у Београду.

После сабирања бодова са онлајн и физчког кола на коме је учествовало 115 школа у Србији, наша школа је зазузела 14. Место и пласирала се у наредно коло лиге Кодиграње које ће се одржати у априлу у Београду

Захваљујемо се свим ученицима на учешћу.


В.Ј.

Фотографије