Саватић на пливању

На одржаном првенству Београда у пливању, наша школа је имала представнике у свим категоријама и дисциплинама а најбољи од њих су се нашли на победничком постољу и донели школи још пет медаља, две златне и три бронзане. Освајачи златних медаља су ученици: Миа Шево 2/1 и Вељко Мандић 6/1, у дисциплини 50м делфин, чиме су […]

На одржаном првенству Београда у пливању, наша школа је имала представнике у свим категоријама и дисциплинама а најбољи од њих су се нашли на победничком постољу и донели школи још пет медаља, две златне и три бронзане.

Освајачи златних медаља су ученици: Миа Шево 2/1 и Вељко Мандић 6/1, у дисциплини 50м делфин, чиме су се пласирали на Државно првенство које ће се одржати у Новом Саду.

Освајачи бронзаних медаља су ученици: Видак Шулетић 2/3 у дисциплини 50м краул, Вукашин Шулетић 7/3 у дисциплини 50м прсно и Милица Грчић 8/1, у дисциплини 50м делфин.

Све честитке и осталим ученицима који су представљали школу: Вања Мандић 3/4, Вера Шулетић 4/1, Софија Бабић 5/4, Алек Диздаревић 6/3 и Миа Мишић 6/3.

Браво за наше пливаче!!!